iCarsoft i810 og i990 opdateringer

Denne opdateringsvejledning gælder for følgende produkter:

• .
  • . iCarsoft i810 .
  • . iCarsoft i990 Honda .
.

Trin 1: For disse produkter skal du bruge iCarsoft-opdateringsværktøjet V3.5. Når du har downloadet V3.5-opdateringsværktøjet, kan du åbne filen ved at klikke på filen UpdateTool.exe for at installere.

Trin 2: Slut din iCarsoft i810 eller iCarsoft i990 til din computer med det medfølgende USB-datakabel.

Trin 3: Når du starter opdateringsprogrammet, kan du klikke på "Update" for at starte opdateringen. Her skal du vælge en såkaldt .BIN-fil, der skal lægges på din enhed. Du kan finde disse filer pr. enhed via nedenstående links
.
iCarsoft i810 opdateringsfil
iCarsoft i990 opdateringsfil
Download den relevante fil til din enhed, gem filen på din computer, og pak den ud.
Trin 4: Gå derefter i opdateringsprogrammet til den mappe, hvor du udpakkede filen, og åbn den. Enheden begynder at opdatere (det tager ca. 15 til 30 minutter, afhængigt af din internethastighed og den fil, du har valgt). Afbryd ikke forbindelsen til enheden under opdateringen. Når enheden er færdig med at opdatere, får du en meddelelse om dette. Afbryd ikke forbindelsen til din enhed før efter denne meddelelse!