Opdateringer til iCarsoft II-serien

Opdateringerne til iCarsoft II-serien omfatter de modeller, der er anført nedenfor. Bemærk, at disse enheder har været ude af produktion i nogen tid og derfor ikke længere sælges.

• .
  • . iCarsoft OPII Opel .
  • . iCarsoft TYTII Toyota og Lexus .
  • . iCarsoft VOLII Volvo og Saab .
  • . iCarsoft RTII Renault og Dacia .
  • . iCarsoft VAGII VAG (Volkswagen/Audi/Seat/Skoda) .
  • . iCarsoft FDII Ford .
  • . iCarsoft LRII Land Rover og Jaguar .
  • . iCarsoft FTII Fiat og Alfa Romeo .
  • . iCarsoft PORII Porsche .
  • . iCarsoft CPII PSA (Peugeot og Citroën) .
  • . iCarsoft MBII Mercedes og Smart .
  • . iCarsoft CR Plus Professional .
.

Trin 1: Download her opdateringssoftwaren til disse iCarsoft-produkter:

Trin 2: Når du har downloadet og installeret opdateringssoftwaren, kan du åbne programmet.

Trin 3: Fjern hukommelseskortet fra bunden af din iCarsoft-enhed, og sæt det i det medfølgende USB-flashdrev. Sæt USB-nøglen i din pc. Serienummeret på din iCarsoft-enhed vil automatisk blive genkendt af softwaren. Klik derefter på "Opdater" for at gå videre til næste trin.

Trin 4: Indtast din e-mailadresse for at registrere din enhed, og klik på "Send".

Trin 5: Klik derefter på den komponent, du vil opdatere. Du kan vælge at opdatere firmwaren og at opdatere den diagnostiske software. Vi anbefaler at opdatere begge dele. Klik på "Download" og derefter på "Ok" for at bekræfte.

Trin 6: Opdateringerne downloades til hukommelseskortet. Det tager cirka 15 minutter. Når downloadingen er vellykket, får du en meddelelse om dette. Klik på "Ok".

Trin 7: Tag hukommelseskortet ud af computeren, og sæt det i din iCarsoft-diagnostiske enhed igen. Tilslut din iCarsoft til din pc via USB-datakablet. Din iCarsofts startskærm vil bede dig om at foretage en "systemopgradering". Klik på "Ok" for at gøre dette. Denne opgradering vil tage ca. 1 minut.