iCarsoft i9xx uppdateringar

iCarsoft i9xx omfattar de modeller som listas nedan. Observera att dessa enheter har varit ur produktion under en längre tid och därför inte längre säljs.

• .
  • . iCarsoft i900 GM .
  • . iCarsoft i902 Opel .
  • . iCarsoft i903 Subaru och Nissan .
  • . iCarsoft i905 Toyota och Lexus .
  • . iCarsoft i906 Volvo och Saab .
  • . iCarsoft i907 Renault och Dacia .
  • . iCarsoft i908 VAG (Volkswagen/Audi/Seat/Skoda) .
  • . iCarsoft i909 Mitsubishi och Mazda .
  • . iCarsoft i920 Ford .
  • . iCarsoft i930 Land Rover och Jaguar .
  • . iCarsoft i950 Fiat och Alfa Romeo .
  • . iCarsoft i960 Porsche .
  • . iCarsoft i970 PSA (Peugeot och Citroën) .
  • . iCarsoft i980 Mercedes och Smart .
.

Steg 1: Hämta här uppdateringsprogramvaran för dessa produkter.

Steg 2: När du har laddat ner och installerat uppdateringsprogramvaran kan du öppna programmet.

Steg 3: Anslut sedan din enhet till datorn med den medföljande USB-datakabeln. Serienumret på din iCarsoft-enhet kommer automatiskt att identifieras av programvaran. Se till att du har en stabil internetanslutning innan du börjar uppdatera!

Steg 4: Klicka sedan på "Uppdatera" för att gå vidare till den del du vill uppdatera. Du kan välja att uppdatera den fasta programvaran och att uppdatera diagnostikprogramvaran. Vi rekommenderar att du uppdaterar båda.

Steg 5: Tryck på "Upgrade" för att uppdatera din iCarsoft-enhet med ny programvara. Uppdateringen tar cirka 10 minuter, beroende på din internethastighet. Koppla inte bort din enhet under uppdateringen! När uppdateringen av enheten är klar får du meddelandet "Upgrade success". Din enhet är nu uppdaterad och redo att användas i din bil.