Mitsubishi / Hyundai 12 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

De Mitsubishi / Hyundai 12-Pin OBD1 diagnose verloopkabel is een essentieel hulpmiddel voor elke Mitsubishi / Hyundai eigenaar of auto technicus. Deze kabel is speciaal ontworpen om te werken met oudere Mitsubishi en Hyundai voertuigen die zijn uitgerust met een 12-pin OBD1-diagnosepoort.

Met deze kabel kun je jouw auto verbinden met een compatibele OBD1 scanner of diagnostisch hulpmiddel. Hiermee kun je foutcodes uitlezen en de status van verschillende voertuigsystemen controleren.

Verloopkabel van OBD-1 (12 pin) naar OBD-2 voor oudere Mitsubishi en Hyundai modellen. Om daadwerkelijk een diagnose te stellen, heeft u naast de stekker nog diagnoseapparatuur nodig dat geschikt is voor OBD1.

Læs mere om det
29,00 €
Inkl. skat
Bestilling før 17:00 = levering næste dag.
Dette produkt er på lager.
29,00 €
Inkl. skat
Udsigt
Har du et spørgsmål om dette produkt?

Vores team er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Kontakt os
Contact

Mitsubishi / Hyundai 12 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2

De 12-Pin OBD1 verloopkabel is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. De kabel is flexibel en robuust, ontworpen om de uitdagingen van de dagelijkse werkplaatsomgeving te weerstaan.

De 12-pin connector zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding met de OBD1-poort van de auto, terwijl de andere kant van de kabel een standaard OBD2 connector heeft die compatibel is met de meeste diagnosecomputers.

Of je nu een professionele technicus bent die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor het diagnosticeren van Hyundai of Mitsubishi modellen met een OBD1 poort, of een doe-het-zelver die graag de controle houdt over de staat van de auto, dan is deze verloopkabel een must.

Belangrijkste kenmerken:

  • Speciaal ontworpen voor Hyundai en Mitsubishi voertuigen met een 12-pin OBD1 aansluiting
  • Maakt het mogelijk om foutcodes uit te lezen en voertuigsystemen te controleren
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid
  • Biedt een veilige en betrouwbare verbinding met de OBD1 poort van de auto
  • Compatibel met de meeste OBD1 scanners en diagnostische hulpmiddelen

Let op: Deze kabel is ontworpen voor gebruik met OBD1 apparaten. Het is niet compatibel met OBD2. Zorg ervoor dat diagnoseapparatuur compatibel is met OBD1 voordat je deze kabel aanschaft.

Fordele og ulemper
  • Met behulp van deze verloopkabel kunnen met een compatible uitleesapparaat ook oudere Hyundai en Mitsubishi voor bouwjaar 2001 uitgelezen worden
Oversigt over specifikationer
  • Producent Hyundai, Mitsubishi
  • Funktioner Adapter, Verloopkabel
  • Protokol OBD1

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse
Der er ikke udgivet nogen anmeldelser.