OBD2 Kabel open eind met stekker mannetje 16 pins

Deze OBD2-kabel is ideaal voor een hobbyproject, bijvoorbeeld het ontwikkelen van testapparatuur. De kabel is aan één kant open en aan de andere kant is een 16 pins connector mannetje bevestigd. De kabellengte is ongeveer 30cm, wat voldoende flexibiliteit biedt voor de meeste toepassingen. Een OBD2 male open end cable, ook wel bekend als een OBD2-kabel met open einde en mannelijke connector, is een speciaal type kabel dat wordt gebruikt in de autodiagnostiek en reparatie. Hieronder is wat meer informatie over deze specifieke kabel te vinden.

Læs mere om det
24,00 €
Inkl. skat
Bestilling før 17:00 = levering næste dag.
Dette produkt er på lager.
24,00 €
Inkl. skat
Udsigt
Har du et spørgsmål om dette produkt?

Vores team er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Kontakt os
Contact

OBD2 Kabel open eind met stekker mannetje 16 pins

Deze kabel is bijzonder nuttig voor hobbyisten en professionals die hun eigen OBD2-apparatuur willen maken of aanpassen. Het open einde van de kabel kan worden aangesloten op een breed scala aan apparaten, waardoor het mogelijk is om aangepaste oplossingen te creëren voor unieke problemen of uitdagingen.

Wat is een OBD2 Male Open End Cable?

Een OBD2 male open end cable is een kabel die aan één kant een mannelijke OBD2-connector heeft en aan de andere kant open is. De OBD2-connector is een gestandaardiseerde aansluiting die wordt gebruikt om diagnoseapparatuur aan te sluiten op het boordsysteem van een voertuig.

Waarvoor wordt een OBD2 open eind kabel gebruikt?

Een OBD2 male open end cable kan worden gebruikt voor het maken van aangepaste OBD2-kabels. Als je bijvoorbeeld een OBD2-kabel van een specifieke lengte nodig hebt, of als je een kabel nodig hebt met een specifieke connector aan het andere uiteinde, kun je een OBD2 male open end cable gebruiken als basis voor je aangepaste kabel.

Fordele og ulemper
  • Uitgerust met robuuste 16 pins OBD2 aansluiting
  • Alle pinnen bedraad
  • De kabel is vrij kort met 30cm
Oversigt over specifikationer
  • Producent Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford EU, Ford USA, General Motors, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Iveco, Toyota, Universeel, Volkswagen, Volvo
  • Funktioner Adapter

Anmeldelser

Skriv din anmeldelse
Anmeldelse af willem stelt
kan nu bruge et dashcam m...

kan nu nemt tilslutte et dashcam

26-11-2020