iCarsoft i9xx-opdateringer

iCarsoft i9xx omfatter de modeller, der er anført nedenfor. Bemærk, at disse enheder har været ude af produktion i nogen tid og derfor ikke længere sælges.

• .
  • . iCarsoft i900 GM .
  • . iCarsoft i902 Opel .
  • . iCarsoft i903 Subaru og Nissan .
  • . iCarsoft i905 Toyota og Lexus .
  • . iCarsoft i906 Volvo og Saab .
  • . iCarsoft i907 Renault og Dacia .
  • . iCarsoft i908 VAG (Volkswagen/Audi/Seat/Skoda) .
  • . iCarsoft i909 Mitsubishi og Mazda .
  • . iCarsoft i920 Ford .
  • . iCarsoft i930 Land Rover og Jaguar .
  • . iCarsoft i950 Fiat og Alfa Romeo .
  • . iCarsoft i960 Porsche .
  • . iCarsoft i970 PSA (Peugeot og Citroën) .
  • . iCarsoft i980 Mercedes og Smart .
.

Trin 1: Download her opdateringssoftwaren til disse produkter.

Trin 2: Når du har downloadet og installeret opdateringssoftwaren, kan du åbne programmet.

Trin 3: Tilslut derefter din enhed til pc'en med det medfølgende USB-datakabel. Serienummeret på din iCarsoft-enhed vil automatisk blive genkendt af softwaren. Sørg for, at du har en stabil internetforbindelse, før du begynder at opdatere!

Trin 4: Klik derefter på "Opdater" for at gå videre til den del, du vil opdatere. Du kan vælge at opdatere firmwaren og at opdatere diagnosesoftwaren. Vi anbefaler at opdatere begge dele.

Trin 5: Tryk på "Upgrade" for at opdatere din iCarsoft-enhed med ny software. Opdateringen tager ca. 10 minutter, afhængigt af din internethastighed. Afbryd ikke forbindelsen til din enhed under opdateringen! Når enheden er færdig med at opdatere, får du beskeden "Upgrade success". Din enhed er nu opdateret og klar til brug i din bil.