OBD2 Kabel open eind met stekker vrouwtje 16 pins

Deze OBD2-kabel is ideaal voor het maken van een eigen verloopkabel of het repareren van bestaande apparatuur. De kabel is aan één kant open, wat betekent dat hij kan worden aangesloten op een breed scala aan apparaten, en aan de andere kant is een 16 pins connector vrouwtje bevestigd. De kabellengte is ongeveer 25cm, wat voldoende flexibiliteit biedt voor de meeste toepassingen.

Mehr lesen
20,00 €
Inkl. Steuer
Bestellung vor 17:00 Uhr = Lieferung am nächsten Tag
Dieses Produkt ist auf Lager
Extra-Zubehör
20,00 €
Inkl. Steuer
Siehe
Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

Unser Team ist bereit, alle Ihre Fragen zu beantworten.

FAQ Kontakt
Contact

OBD2 Kabel open eind met stekker vrouwtje 16 pins

Deze kabel is bijzonder nuttig voor hobbyisten en professionals die hun eigen OBD2-apparatuur willen maken of aanpassen. Het open einde van de kabel kan worden aangesloten op een breed scala aan apparaten, waardoor het mogelijk is om aangepaste oplossingen te creëren voor unieke problemen of uitdagingen.

Een OBD2 female open end cable, ook wel bekend als een OBD2-kabel met open einde en vrouwelijke connector, is een speciaal type kabel dat wordt gebruikt in de autodiagnostiek en reparatie. Hier is wat meer informatie over deze specifieke kabel:

Wat is een OBD2 open eind kabel precies?

Een OBD2 female open end cable is een kabel die aan één kant een vrouwelijke OBD2-connector heeft en aan de andere kant open is. De OBD2-connector is een gestandaardiseerde aansluiting die wordt gebruikt om diagnoseapparatuur aan te sluiten op het boordsysteem van een voertuig. De open kant van de kabel kan worden worden gebruikt naar wens, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker.

Waar wordt het voor gebruikt?

Deze kabel wordt vaak gebruikt in situaties waarin een standaard OBD2-kabel niet voldoet. Bijvoorbeeld, als je een specifiek type diagnoseapparatuur wilt aansluiten dat geen standaard OBD2-connector heeft, kun je de open kant van de kabel aanpassen om deze aan te sluiten op je apparatuur.

De OBD2 female open end cable kan worden gebruikt voor het maken van aangepaste OBD2-kabels. Als je bijvoorbeeld een OBD2-kabel van een specifieke lengte nodig hebt, of als je een kabel nodig hebt met een specifieke connector aan het andere uiteinde, kun je een OBD2 female open end cable gebruiken als basis voor je aangepaste kabel.

Waarom is het belangrijk?

Bovendien kan het gebruik van een OBD2 female open end cable ook helpen om de kosten te verlagen. In plaats van dure, gespecialiseerde kabels te moeten kopen voor elke afzonderlijke taak, kunnen technici een OBD2 female open end cable aanpassen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Vorteile und Nachteile
  • Robuuste stekker
Wird oft zusammen mit...
OBD2 stekker mannetje groot

OBD2 Stekker mannetje groot 16 pins

(3)
24,00 €
OBD2 stekker mannetje

OBD2 Stekker mannetje klein 16 pins

(3)
24,00 €
Obd2 male open eind

OBD2 Kabel open eind met stekker mannetje 16 pins

(1)
24,00 €
Zusammenfassung der Specs
  • Eigenschaften Adapter
Alternative Produkte
OBD2 stekker mannetje groot

OBD2 Stekker mannetje groot 16 pins

(3)
24,00 €
OBD2 stekker mannetje

OBD2 Stekker mannetje klein 16 pins

(3)
24,00 €
Obd2 male open eind

OBD2 Kabel open eind met stekker mannetje 16 pins

(1)
24,00 €
Rezension von Allan
Keine Infos/Papier über...

Keine Informationen/Papier über Stiftbelegung/Drähte.

28-09-2023