iCarsoft i810 och i990 uppdateringar

Den här uppdateringsguiden gäller för följande produkter:

• .
  • . iCarsoft i810 .
  • . iCarsoft i990 Honda .
.

Steg 1: För dessa produkter använder du iCarsoft uppdateringsverktyg V3.5. När du har laddat ner uppdateringsverktyget V3.5 kan du öppna filen genom att klicka på filen UpdateTool.exe för att installera.

Steg 2: Anslut din iCarsoft i810 eller iCarsoft i990 till din dator med den medföljande USB-datakabeln.

Steg 3: När du startar uppdateringsprogrammet kan du klicka på "Update" för att starta uppdateringen. Här måste du välja en så kallad .BIN-fil som du vill lägga på din enhet. Du kan hitta dessa filer per enhet via länkarna nedan

iCarsoft i810 uppdateringsfil
iCarsoft i990 uppdateringsfil
Ladda ner rätt fil för din enhet, spara filen på din dator och packa upp den.

Steg 4: Sedan går du i uppdateringsprogrammet till mappen där du extraherade filen och öppnar den. Enheten börjar uppdateras (tar cirka 15 till 30 minuter, beroende på din internethastighet och den fil du valde). Koppla inte bort enheten under uppdateringen. När uppdateringen av enheten är klar får du ett meddelande om detta. Koppla inte bort enheten förrän efter detta meddelande!