iCarsoft V1.0 / V2.0 / V3.0 uppdateringar

iCarsoft V1.0, V2.0 och V2.0 omfattar de modeller som anges nedan.

iCarsoft V1.0 enheter:

.

iCarsoft V2.0-enheter:

iCarsoft LR V2.0 . . iCarsoft MB V2.0 . . iCarsoft OP V2.0 . . iCarsoft POR V2.0 . . iCarsoft VAWS V2.0 . . iCarsoft VOL V2.0 . .

iCarsoft V3.0 enheter:

.

Universella enheter:

.

1. Ladda ner de iCarsoft uppdateringsprogramvara

Ladda ner iCarsoft_MSDIAG_PCClientKits.exe-paketet från iCarsoft här

2. Installation

Öppna .zip-filen och dubbelklicka på .exe-installationsfilen, klicka på nästa knapp [Nästa] och slutför installationen.

3. Anslut iCarsoft till datorn.

Anslut skannern till datorn via en USB-datakabel eller via en TF-kortläsare, så känner datorn igen en flyttbar disk.

4. Starta programvaran

Kör programmet iCarsoft_MSDIAG_PCClientKits på din PC, programmet kommer automatiskt att känna igen iCarsoft med hjälp av serienumret (SN).

Om detta av någon annan anledning inte sker automatiskt, gör du som följer:

4.1 Ange SN och UID

Om du har ett nytt TF-minneskort att uppgradera och programmet inte kan känna igen SN och UID, kommer SN och UID att efterfrågas. Ange SN och UID som visas på iCarsoft-skärmen för att fortsätta.

5. Logga in / registrera (datorn måste vara ansluten till internet)

Klicka på knappen [Upgrade] för att logga in och besöka uppgraderingscentret. När skannern först besöker uppgraderingscentret kommer registreringssteget att uppmanas. Skicka in din e-postadress och UID som visas på iCarsoft-skärmen för att slutföra registreringen.

Undantag:

5.1 Självuppgradering av applikationer

Om programmet iCarsoft_MSDIAG_PCClientKits har en ny version i uppgraderingscentret uppmanas programuppgraderingen, välj [JA] för att ladda ner den nyare versionen och sedan installera automatiskt.

6. Uppgradering

Tryck på nedladdningsknappen för att starta programuppgraderingen.

Välj Om på huvudmenyn, versionerna visas i en tabell: