9.2 Feedback Company
osoitteesta 2340 arvostelut

Autelin päivitykset

Alta löydät menettelyn, jolla voit päivittää Autel laitteesi. Seuraava menettely ei koske ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, kuten MX808-sarjaa ja MaxiSys-sarjaa, nämä on asennettava WiFi:n avulla laitteen itsensä kautta, tähän ei tarvita päivityssovellusta.

1. Luo tili osoitteessa pro.auteltech.com tai kirjaudu sisään olemassa olevalla tililläsi.
  2. Rekisteröi laite sarjanumerolla ja salasanalla. Testerin salasana löytyy itse testeristä, kun se on kytketty "about" tai "about" -valikosta.
  3. Kun olet rekisteröinyt tilisi ja laitteesi, lataa ohjelmisto täältä.
  4. Asenna ladattu ohjelmisto
  5. Liitä laite tietokoneeseen ja aseta se päivitystilaan valikon kautta.
  6. Käynnistä ohjelmisto, testaaja tunnistaa laitteen automaattisesti.
  7. Kirjaudu ohjelmistoon Autel-tililläsi
  8. Näyttöön tulee luettelo päivitettävistä ohjelmistoista