9.2 Feedback Company
osoitteesta 2330 arvostelut

Tesla uitlezen

Een Tesla uitlezen wordt voor iedereen mogelijk gemaakt met de producten van OBD Warenhuis. De juiste samenstelling van een uitleesapparaat, of ook wel een OBD dongle genoemd, en de bijbehorende adapter kabel voor Tesla, maakt het mogelijk allerlei data uit uw Tesla te halen en deze in een daarvoor geschikte app, zoals Scan My Tesla, of TM Spy, te tonen. Zo komt u veel meer te weten over het rijbereik, laadgedrag, rijgedrag, accucapaciteit, temperatuur van de batterij etc. De plaatsing en werking is eenvoudig. Wat moet er gebeuren om data uit uw Tesla te krijgen? U begint met het aansluiten van de diagnosekabel adapter op de Tesla Diagnose Connector / TDC. Dit is Tesla's eigen diagnosepoort. Vervolgens sluit u hier op een OBD2 dongle aan, een OBDLink in dit geval. Met de app van Scan My Tesla, of TM Spy, kunt u vervolgens (live) data bekijken van uw Tesla. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw Tesla? Bekijk ons assortiment, of stel ons een vraag. Wij helpen u graag verder.

Tesla diagnosekabels

Tesla diagnosekabels zijn nodig om het mogelijk te maken om data uit uw Tesla te halen. Een Tesla uitlezen kunt u zelf doen, met de juiste producten. Deze producten worden door ons beschikbaar gesteld. In samenwerking met een aantal partners, bieden wij de mogelijkheid om data van uw Tesla bloot te leggen. Een nauwe samenwerking heeft ervoor gezorgd dat er zowel hardware als software beschikbaar is. De hardware uit zich in de vorm van een diagnosekabel (de verloopkabel van de Tesla diagnosestekker naar een normale OBD2 stekker) en software in de vorm van een app. Hiertussen dient een OBDLink dongle ervoor om alle data van de Tesla naar de app te sturen. Zo is een snelle en makkelijk diagnose mogelijk van het accupakket, of battery pack op z’n Engels. De ScanMyTesla app, die speciaal is ontwikkeld voor dit doeleinde, zorgt voor een diep en accuraat inzicht in uw Tesla, om bijvoorbeeld data in te zien van energieconsumptie/verbruik en het laden.

Gegevens inzien omtrent laden, range en trip.

Een veelbesproken punt bij elektrische voertuigen (ook wel EV genoemd) is de trip; de gereden afstand met een volle batterij. De app kan helpen om meer inzicht te geven in de techniek van Tesla en uw rijstijl. Op deze manier kunt u uw reizen effectiever plannen en reistijd besparen. Zoals genoemd willen vele mensen die een elektrische auto bezitten, willen een zo’n groot mogelijke range hebben. Met andere woorden; men wil met 1 acculading een zo’n lang mogelijke afstand af kunnen leggen. Diagnosekabels en apps helpen om het maximale uit de batterij te halen. Mensen die technieken gebruiken om het verbruik zo laag mogelijk te houden, worden ook wel hypermilers genoemd. Hypermiling is eigenlijk niets anders dan energiezuinig rijden, door op een lagere snelheid en constant te rijden, met minimaal gebruik van de remmen.

De app geeft Tesla rijders inzicht in het gedrag van het Battery Management System (BMS) in de werkelijke omstandigheden. Hoe verhouden zich de opgegeven waardes ten opzichte van de werkelijke waardes? Wat doet kort of lang laden met het accupakket en hoe zit het met de cellen na een bepaalde periode? Tesla monitort elke cell op een zeer gedetailleerd niveau en kan er op deze manier voor zorgen dat het laden van de accu gecontroleerd gebeurt, de temperaturen goed in de gaten worden gehouden en waar nodig worden de accu’s verwarmd of gekoeld om zo een optimale prestatie en levensduur uit het accupakket te halen.

Waarom zelf uw Tesla uitlezen?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Tesla diagnosekabels?

  • Snelle check van uw accu pakket
  • Transparantie in de werking van uw Tesla
  • Werkt op de Model S, X, 3 en Y
  • Plug & Play, makkelijke installatie
  • Data te bekijken op uw telefoon of tablet
  • Beschikbaar voor Android en iOS (vanaf 1 mei 2020)
  • Veilig in gebruik; er worden geen ongewenste veranderingen aangebracht in de Tesla

Lajittele 16 tuotteet

Autel Maxi SYS MS906 Pro TS

Autel MaxiSYS MS906 Pro-TS

(17)
2 995,00 €
Näytä
Autel Maxi TPMS TS508

Autel MaxiTPMS TS508

(1)
475,00 €
Näytä
Autel PS100

Autel PowerScan PS100

(5)
149,00 €
Näytä
Autocom air app

Autocom AIR app met ICON Cars interface compleet

1 560,00 €
Näytä
Autocom air app

Autocom AIR app softwarelicentie

326,70 €
Näytä
ICON interface aangepast

Autocom ICON Cars

(1)
3 560,00 €
Näytä
ICON and CLASSIC 1

Autocom ICON Cars 1 jaar softwarelicentie

(1)
1 198,00 €
Näytä
Autocom air app

Autocom Identification + OBFCM software

968,00 €
Näytä
Autocom air app

Autocom Identification software

847,00 €
Näytä
OBD Link LX Bluetooth

OBDLink LX Bluetooth Interface

(129)
89,50 €
Ei varastoa
Näytä
Obdlink mx bluetooth ios

OBDLink MX+ Bluetooth Interface iOS&Android

(78)
149,00 € Vähittäismyyntihinta 159,00 €
Näytä
Tesla model 3 diagnose kabel scan my tesla 1

Tesla Model 3 & Model Y diagnosekabel

(1)
54,00 €
Näytä
Tesla model 3 diagnose kit bundle 1

Tesla Model 3 / Y Kabel + OBDLink MX+ Kit Bundle

179,00 €
Näytä
Tesla Model S 12 pin

Tesla Model S diagnosekabel

(1)
35,00 €
Näytä
Tesla Model S X 20 pin

Tesla Model S facelift & Model X diagnosekabel

35,00 €
Näytä
Autel MX TPMS sensor

TPMS sensor Autel MX

(1)
45,00 €
Näytä