9.2 Feedback Company
osoitteesta 2345 arvostelut

Iveco 38 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Een Iveco 38 pin verloopkabel is een specifiek type kabel dat wordt gebruikt om diagnostische apparatuur aan te sluiten op voertuigen van het merk Iveco. Iveco is een bekende fabrikant van industriële voertuigen, waaronder vrachtwagens, bussen en bestelwagens.

Verloopkabel van OBD-1 (38 pin) naar OBD-2 om een diagnose apparaat, zoals een Ficom, aan te kunnen sluiten op uw Iveco.

Lue lisää
59,00 €
Sis. vero
Tilaus ennen klo 17:00 = lähetys seuraavana päivänä
Tämä tuote on varastossa
59,00 €
Sis. vero
Näytä
I Deal Pay Pal Klarna Bankoverschrijving Bancontact Belfius KBC CBC American Express Visa Maestro light Master Card light Sofort Giropay Przelewy24
Iveco 38 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter
9.2 Feedback Company
osoitteesta 2345 arvostelut
Webwinkelkeur
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Tiimimme on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

FAQ Ota yhteyttä
Contact

Iveco 38 Pin OBD - OBD2

De "38 pin" verwijst naar het aantal pinnen of connectoren op de kabel. Deze kabels worden gebruikt om een verbinding te maken tussen de On-Board Diagnostics (OBD) poort van het voertuig en de diagnostische apparatuur. Dit stelt monteurs en technici in staat om verschillende soorten diagnostische tests uit te voeren en informatie over het voertuig te verzamelen.

De "verloopkabel" betekent dat de kabel fungeert als een adapter tussen twee verschillende soorten connectoren. In dit geval zou de kabel een 38-pins connector aan het ene uiteinde hebben (om aan te sluiten op de Iveco-voertuigen) en waarschijnlijk een 16-pins OBD2-connector aan het andere uiteinde (om aan te sluiten op de standaard diagnostische apparatuur).

Het is belangrijk op te merken dat niet alle Iveco-voertuigen een 38-pins aansluiting hebben. Sommige nieuwere modellen kunnen een standaard 16-pins OBD2-aansluiting hebben. Het is daarom altijd belangrijk om te controleren welk type aansluiting uw voertuig heeft voordat u een diagnostische kabel aanschaft.

Deze verloopkabel zorgt ervoor dat er van een OBD-1 aansluiting een OBD-2 aansluiting wordt gemaakt. Om uw Iveco uit te lezen heeft u hiernaast nog een interface nodig, zoals de FiCOM.

Edut ja haitat
  • Met behulp van deze verloopkabel kan met een compatible uitleesapparaat ook een oudere Iveco uitgelezen worden
  • Robuuste materialen voor eindeloos gebruik
  • Werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen
Ostetaan usein yhdessä...
Teknisten tietojen yhteenveto
  • Valmistaja Iveco
  • Ominaisuudet Adapter, Verloopkabel

Arvostelut

Kirjoita arvostelu
Arvostelu Jan-Remke Schoemaker
Luettavaksi ovat ...

Lukemiseen tarvitset sitä vain vanhemmille tyypeille.

17-05-2021
Arvostelu anonymous
hyvin nopeasti...

erittäin nopea toimitus antoi meille mahdollisuuden palata töihin.

13-04-2017