9.2 Feedback Company
osoitteesta 2332 arvostelut

UDIAG

Bij UDIAG Tech draait alles om het toegankelijk maken van auto onderhoud en -diagnose voor iedereen, van de doorgewinterde monteur tot de weekendklusser. We weten dat de wereld van auto onderhoud intimiderend kan zijn met al die codes, lampjes op het dashboard en technische jargon. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om producten te ontwikkelen die niet alleen krachtig en betrouwbaar zijn, maar ook super gebruiksvriendelijk, kijk maar eens naar de UDIAG A550 bomvol mogelijkheden. Onderaan de pagina vind je het volledige UDIAG assortiment.

UDIAG A550

Neem bijvoorbeeld de UDIAG CR200 OBD2 code reader. Dit kleine wonderapparaat is het perfecte voorbeeld van hoe we technologie toegankelijk maken. Het is ontworpen om je een duidelijk inzicht te geven in wat er onder de motorkap van je auto gebeurt, zonder dat je een diploma in autotechniek nodig hebt om het te gebruiken. Plug het in, en binnen enkele seconden lees je foutcodes alsof je er al jaren mee werkt. De UDIAG X-90 Pro is juist het apparaat voor de professional, voor alle moeilijke diagnose vraagstukken en onderhoud. Ook alles wat tussen deze twee uitersten zit stellen wij natuurlijk voor jullie beschikbaar!

X-90 Pro

Maar waarom zou je voor UDIAG Tech kiezen? Simpel. We zijn niet zomaar een bedrijf dat auto-diagnostische tools maakt. We zijn een team van auto-enthousiastelingen en tech-geeks die geloven in kwaliteit, innovatie en bovenal, in het empoweren van onze klanten. We willen dat je voelt dat je de controle hebt over het onderhoud van je auto, en niet andersom.

Onze producten zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en feedback van mensen zoals jij. We luisteren naar wat auto-eigenaren nodig hebben en willen, en we zetten die inzichten om in producten die echt een verschil maken in hoe je met je auto omgaat. Of je nu te maken hebt met een vervelend motorlampje dat maar niet uit wil gaan, of je wilt gewoon meer weten over de algemene gezondheid van je auto, UDIAG Tech staat voor je klaar.

Dus, ben je klaar om de controle over je auto-onderhoud terug te nemen? Wil je stoppen met gissen wat die foutcode betekent en beginnen met precies weten hoe je jouw auto in topconditie houdt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Blader door onze producten, leer meer over hoe ze werken, en ontdek hoe UDIAG Tech jou kan helpen om een echte auto-expert te worden, recht vanuit je eigen garage met bijvoorbeeld de UDIAG X50.

UDIAG X-50

Welkom in de wereld van UDIAG Tech – waar auto-onderhoud eenvoudig, toegankelijk en een beetje leuker wordt gemaakt voor iedereen.

Lajittele 9 tuotteet

UDIAG A300

UDIAG A300 4 systemen scantool

215,00 €
Näytä
UDIAG A500 scantool

UDIAG A500

349,00 €
Näytä
UDIAG A550 alle systemen scantool

UDIAG A550

429,00 €
Näytä
UDIAG CR600 OBD2

UDIAG CR600 OBD2

59,00 €
Ei varastoa
Näytä
UDIAG CR700 OBD2

UDIAG CR700 OBD2

75,00 €
Näytä
UDIAG CR800 OBD2

UDIAG CR800 OBD2

85,00 €
Näytä
UDIAG X 30 diagnose tablet

UDIAG X-30

499,00 €
Näytä
UDIAG X 50 diagnose tablet

UDIAG X-50

599,00 €
Näytä
UDIAG X 90 Pro

UDIAG X-90 Pro

1 299,00 €
Näytä