Citroën / Peugeot 30 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Verloopkabel van OBD-1 (30 pin) naar OBD-2 voor oudere Citroen en Peugeot modellen. Voor het uitlezen van een dergelijke auto kun je deze verloopstekker gebruiken om jouw uitleesapparaat aan te sluiten. Let er wel op dat het uitleesapparaat ook geschikt dient te zijn voor OBD1.

Czytaj więcej
29,00 €
Łącznie z podatkiem
Zamówienie przed 17:00 = dostawa następnego dnia
Ten produkt jest w magazynie
29,00 €
Łącznie z podatkiem
Widok
Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Nasz zespół jest gotowy odpowiedzieć na wszystkie pytania.

FAQ Skontaktuj się z nami
Contact

Citroën / Peugeot 30 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Ben je een autoliefhebber, monteur of gewoon iemand die graag de controle over zijn voertuig wil hebben? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de PSA 30 pin OBD1 kabel. Deze kabel is speciaal ontworpen voor oudere voertuigen met een OBD1-aansluiting en biedt je de mogelijkheid om diepgaande diagnostische gegevens van je auto te lezen. Met de PSA 30 pin OBD1 kabel krijg je toegang tot cruciale voertuiginformatie.

Of je nu een doe-het-zelver bent die graag aan zijn eigen auto sleutelt, of een professionele monteur die op zoek is naar betrouwbare diagnostische tools, de PSA 30 pin OBD1 kabel is een must-have. Het stelt je in staat om snel en efficiënt problemen te identificeren en op te lossen, waardoor je tijd en geld bespaart.

Citroën / Peugeot 30 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Deze verloopkabel zorgt ervoor dat er van een OBD-1 aansluiting een OBD-2 aansluiting wordt gemaakt. Om jouw Citroën of Peugeot uit te lezen heb je hiernaast nog een diagnose apparaat nodig dat ook geschikt is voor OBD1.

Zalety i wady
  • Met behulp van deze verloopkabel kunnen met een compatible uitleesapparaat ook oudere Citroën en Peugeot modellen voor bouwjaar 2001 uitgelezen worden
  • Robuuste materialen voor eindeloos gebruik
  • Werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen
Podsumowanie specyfikacji
  • Producent Citroën, Peugeot
  • Cechy Adapter, Verloopkabel
Recenzja anonymous
Jeszcze nie używany ma...

Jeszcze nie używany, ale wygląda dobrze

21-03-2019
Recenzja Rene
Mam ten produkt n...

Nie wybrałem tego produktu, ale po konsultacji z nimi po poprawnej odpowiedzi wybrałem inną opcję

14-02-2017