Honda 5 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Verloopkabel van OBD-1 (5 pin) naar OBD-2 voor oudere Honda modellen. Deze verloopstekker heb je nodig als je een OBD1 diagnose apparaat op juw Honda zonder 16 pin OBD2 aansluiting wilt aansluiten.


Czytaj więcej
29,00 €
Łącznie z podatkiem
Zamówienie przed 17:00 = dostawa następnego dnia
Ten produkt jest w magazynie
29,00 €
Łącznie z podatkiem
Widok
Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Nasz zespół jest gotowy odpowiedzieć na wszystkie pytania.

FAQ Skontaktuj się z nami
Contact

De Honda 5-pin OBD1 kabel: Een overzicht

De Honda 5-pin OBD1 kabel is een essentiële kabel voor autoliefhebbers, monteurs en iedereen die geïnteresseerd is in het diagnosticeren van problemen met hun Honda voertuig. Deze kabel, specifiek ontworpen voor Honda-auto's die zijn uitgerust met het OBD1-diagnosesysteem, stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot belangrijke voertuiginformatie en foutcodes te lezen die kunnen wijzen op potentiële problemen.

Wat is OBD1?

OBD staat voor "On-Board Diagnostics". Het is een computergestuurd systeem in auto's dat de prestaties van de motor en andere essentiële systemen bewaakt. Wanneer er een probleem wordt gedetecteerd, genereert het systeem een foutcode die kan worden uitgelezen met een geschikt diagnoseapparaat. OBD1 is de eerste generatie van dit systeem en werd voornamelijk gebruikt in auto's die zijn geproduceerd in de vroege jaren '90.

Waarom een Honda 5 pin OBD1 kabel?

De 5-pin aanduiding verwijst naar het aantal pinnen in de connector van de kabel. Deze specifieke configuratie is kenmerkend voor veel Honda-modellen uit die periode. Het gebruik van een 5-pin kabel zorgt voor een correcte en betrouwbare verbinding tussen het voertuig en het diagnoseapparaat.

Conclusie:

De Honda 5-pin OBD1 kabel is een waardevol hulpmiddel voor eigenaren van oudere Honda-modellen. Het stelt hen in staat om een dieper inzicht te krijgen in de gezondheid en prestaties van hun voertuig, wat kan leiden tot betere onderhoudsbeslissingen en een langere levensduur van de auto. Of je nu een doe-het-zelver bent of gewoon meer wilt weten over je auto, deze kabel is een investering die zichzelf snel terugverdient.

Deze verloopkabel zorgt ervoor dat er van een OBD-1 aansluiting een OBD-2 aansluiting wordt gemaakt. Om jouw Honda uit te lezen heb je hiernaast nog uitleesapparatuur nodig dat geschikt is voor OBD1.

Zalety i wady
  • Met behulp van deze verloopkabel kan met een compatible uitleesapparaat ook een oudere Honda voor bouwjaar 2001 uitgelezen worden
  • Robuuste materialen voor eindeloos gebruik
  • Werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen
Podsumowanie specyfikacji
  • Producent Honda
  • Cechy Adapter, Verloopkabel
Nie opublikowano żadnych recenzji.