Renault 11 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

Ben jij de trotse eigenaar van een oudere Renault met een 11-pin OBD aansluiting? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de Renault 11 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter. Deze adapter is jouw sleutel tot de wereld van moderne voertuigdiagnostiek, waardoor je jouw geliefde Renault kunt onderhouden met de nieuwste technologie.

Czytaj więcej
29,00 €
Łącznie z podatkiem
Zamówienie przed 17:00 = dostawa następnego dnia
Ten produkt jest w magazynie
29,00 €
Łącznie z podatkiem
Widok
Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Nasz zespół jest gotowy odpowiedzieć na wszystkie pytania.

FAQ Skontaktuj się z nami
Contact

Renault 11 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2

Deze verloopkabel transformeert jouw OBD-1 aansluiting in een OBD-2 aansluiting, waardoor je OBD1 compatible diagnoseapparatuur kunt aansluiten op jouw Renault. Dit betekent dat je met een compatibel uitleesapparaat zelfs een oudere Renault van vóór bouwjaar 2001 kunt uitlezen. Het is een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor het overbruggen van de technologische kloof tussen oudere en nieuwere voertuigen.

De Renault 11 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter is gemaakt van robuuste materialen voor eindeloos gebruik. Het is ontworpen om de tand des tijds te weerstaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat het zijn werk zal blijven doen, ongeacht hoe vaak je het nodig hebt. Let op, deze adapter werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen.

Bij OBD Warenhuis begrijpen we dat je jouw Renault in topconditie wilt houden. Daarom bieden we deze adapter aan voor slechts €29,00, inclusief BTW. En als je voor 17:00 bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis. We bieden ook gratis verzending en een bedenktijd van 14 dagen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen.

Maar dat is nog niet alles. We zijn er trots op dat we persoonlijk advies per e-mail en online keuzehulp bieden. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die e heeft. We zijn er om je te ondersteunen, zodat je het meeste uit jouw Renault kunt halen.

Zalety i wady
  • Met behulp van deze verloopkabel kan met een compatible uitleesapparaat ook een oudere Renault voor bouwjaar 2001 uitgelezen worden
  • Robuuste materialen voor eindeloos gebruik
  • Werkt alleen met uitleesapparaten die ook het OBD1 protocol ondersteunen
Podsumowanie specyfikacji
  • Producent Renault
  • Cechy Adapter, Verloopkabel
Produkty alternatywne
Renault 12 pin OBD1 OBD2

Renault 12 Pin OBD1 - 16 Pin OBD2 Adapter

(2)
29,00 €
Recenzja hans
jakość, identyczna ...

jakość identyczna z opisem

07-01-2019