Uppdateringar av iCarsoft II-serien

Uppdateringarna av iCarsoft II-serien omfattar de modeller som anges nedan. Observera att dessa enheter har varit ur produktion under en längre tid och därför inte längre säljs.

• .
  • . iCarsoft OPII Opel .
  • . iCarsoft TYTII Toyota och Lexus .
  • . iCarsoft VOLII Volvo och Saab .
  • . iCarsoft RTII Renault och Dacia .
  • . iCarsoft VAGII VAG (Volkswagen/Audi/Seat/Skoda) .
  • . iCarsoft FDII Ford .
  • . iCarsoft LRII Land Rover och Jaguar .
  • . iCarsoft FTII Fiat och Alfa Romeo .
  • . iCarsoft PORII Porsche .
  • . iCarsoft CPII PSA (Peugeot och Citroën) .
  • . iCarsoft MBII Mercedes och Smart .
  • . iCarsoft CR Plus Professional .
.

Steg 1: Hämta här uppdateringsprogramvaran för dessa iCarsoft-produkter:

Steg 2: När du har laddat ner och installerat uppdateringsprogrammet kan du öppna programmet.

Steg 3: Ta ut minneskortet från undersidan av din iCarsoft-enhet och sätt in det i det medföljande USB-minnet. Sätt i USB-minnet i din dator. Serienumret på din iCarsoft-enhet kommer automatiskt att identifieras av programvaran. Klicka sedan på "Uppdatera" för att gå vidare till nästa steg.

Steg 4: Ange din e-postadress för att registrera din enhet och klicka på "Skicka".

Steg 5: Klicka sedan på den komponent du vill uppdatera. Du kan välja att uppdatera den fasta programvaran och att uppdatera diagnostikprogramvaran. Vi rekommenderar att du uppdaterar båda. Klicka på "Download" och sedan på "Ok" för att bekräfta.

Steg 6: Uppdateringarna laddas ner till minneskortet. Detta tar cirka 15 minuter. När nedladdningen är klar får du ett meddelande om detta. Klicka på "Ok".

Steg 7: Ta ut minneskortet ur datorn och sätt in det i iCarsoft-diagnosenheten igen. Anslut din iCarsoft till din dator via USB-datakabeln. På iCarsofts startskärm uppmanas du att göra en "Systemuppgradering". Klicka på "Ok" för att göra detta. Denna uppgradering tar cirka 1 minut.