9.2 Feedback Company
osoitteesta 2340 arvostelut

iCarsoft i9xx -päivitykset

iCarsoft i9xx sisältää alla luetellut mallit. Huomaa, että nämä laitteet ovat olleet poissa tuotannosta jo jonkin aikaa, joten niitä ei enää myydä.

• iCarsoft i900 GM
  • iCarsoft i902 Opel
  • iCarsoft i903 Subaru ja Nissan
  • iCarsoft i905 Toyota ja Lexus
  • iCarsoft i906 Volvo ja Saab
  • iCarsoft i907 Renault ja Dacia
  • iCarsoft i908 VAG (Volkswagen/Audi/Seat/Skoda)
  • iCarsoft i909 Mitsubishi ja Mazda
  • iCarsoft i920 Ford
  • iCarsoft iCarsoft i930 Land Rover ja Jaguar
  • iCarsoft i950 Fiat ja Alfa Romeo
  • iCarsoft i960 Porsche
  • iCarsoft i970 PSA (Peugeot ja Citroën)
  • iCarsoft i980 Mercedes ja Smart

Vaihe 1: Lataa täältä näiden tuotteiden päivitysohjelmisto.

Vaihe 2: Kun olet ladannut ja asentanut päivitysohjelmiston, voit avata ohjelman.

Vaihe 3: Liitä laite tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-tietokaapelilla. Ohjelmisto tunnistaa iCarsoft-laitteesi sarjanumeron automaattisesti. Varmista, että sinulla on vakaa internetyhteys, ennen kuin aloitat päivityksen!

Vaihe 4: Siirry sitten päivitettävään osaan napsauttamalla "Päivitä". Voit valita laiteohjelmiston päivittämisen ja diagnostiikkaohjelmiston päivittämisen. Suosittelemme molempien päivittämistä.

Vaihe 5: Paina "Päivitä" päivittääksesi iCarsoft-laitteesi uuteen ohjelmistoon. Päivitys kestää noin 10 minuuttia, riippuen internetin nopeudesta. Älä katkaise yhteyttä laitteeseen päivityksen aikana! Kun laite on saanut päivityksen valmiiksi, saat viestin "Päivitys onnistui". Laitteesi on nyt päivitetty ja valmis käytettäväksi autossasi.