9.2 Feedback Company
osoitteesta 2340 arvostelut

iCarsoft V1.0 / V2.0 / V3.0 päivitykset

iCarsoft V1.0, V2.0 ja V2.0 sisältävät alla luetellut mallit.

iCarsoft V1.0 -laitteet:

iCarsoft V2.0 -laitteet:

iCarsoft V3.0 -laitteet:

Yleiskäyttöiset laitteet:

1. Lataa iCarsoftin päivitysohjelmisto

Lataa iCarsoft_MSDIAG_PCClientKits.exe-paketti iCarsoftista täältä
.

2. Asennus

Avaa .zip-tiedosto ja kaksoisnapsauta .exe-asennustiedostoa, napsauta Seuraava-painiketta [Next] ja suorita asennus loppuun.

3. Liitä iCarsoft tietokoneeseen.

Liitä skanneri tietokoneeseen USB-datakaapelilla tai TF-kortinlukijalla, jolloin tietokone tunnistaa siirrettävän levyn.

4. Käynnistä ohjelmisto

Käynnistä sovellus iCarsoft_MSDIAG_PCClientKits tietokoneellasi, sovellus tunnistaa iCarsoftin automaattisesti sen sarjanumeron (SN) perusteella.

Jos tämä ei tapahdu automaattisesti jostain muusta syystä, toimi seuraavasti:

4.1 Anna SN ja UID

Jos sinulla on uusi TF-muistikortti päivitettäväksi, sovellus ei tunnista SN- ja UID-tunnusta, SN- ja UID-tunnusta pyydetään. Kirjoita iCarsoft-näytössä näkyvät SN ja UID jatkaaksesi.

5. Kirjaudu sisään / rekisteröidy (tietokoneen on oltava yhteydessä internetiin).

Napsauta [Päivitys]-painiketta kirjautuaksesi sisään ja siirtyäksesi päivityskeskukseen. Kun skanneri vierailee päivityskeskuksessa ensimmäistä kertaa, rekisteröintivaiheeseen kehotetaan. Lähetä iCarsoft-näytössä näkyvä sähköpostiosoitteesi ja UID-tunnuksesi rekisteröinnin loppuun saattamiseksi.

Poikkeus:

5.1 Sovelluksen itsepäivitys

Jos sovelluksen iCarsoft_MSDIAG_PCClientKits uusi versio on päivityskeskuksessa, sovelluksen päivitystä pyydetään, valitse [KYLLÄ] ladataksesi uudemman version ja asentaaksesi sen jälkeen automaattisesti.

6. Päivitä

Aloita ohjelmistopäivitys painamalla latauspainiketta.

Valitse päävalikosta Tietoja, jolloin versiot näkyvät taulukossa: