Professionele interfaces

FiCom staat bekend om zijn uitstekende ondersteuning voor voertuigen van het merk Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Deze professionele OBD interface biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder het uitlezen van foutcodes, live data streamen, actuatoraansturing en het resetten van onderhoudsindicatoren. FiCom is geliefd onder autodealers, onafhankelijke garages en autofanaten vanwege zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke interface.

BimCOM

Als we het hebben over BMW en Mini Cooper diagnostiek, is BimCOM een naam die vaak naar voren komt. Deze geavanceerde OBD interface biedt diepgaande diagnosemogelijkheden voor voertuigen van deze merken. Met BimCOM kun je niet alleen foutcodes uitlezen, maar ook specifieke modules diagnosticeren en coderen. Dit maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor professionele autotechnici en DIY-liefhebbers die de volledige controle willen over de elektronica van hun BMW of Mini Cooper.

PSACOM

PSACOM onderscheidt zich door zijn brede compatibiliteit met Peugeot- en Citroën-voertuigen. Deze OBD interface biedt uitgebreide diagnosefuncties en maakt het mogelijk om onder andere motorgegevens, ABS, airbags en transmissies te controleren. PSACOM wordt gewaardeerd om zijn snelle en nauwkeurige diagnosemogelijkheden, waardoor je efficiënter kunt werken bij het oplossen van complexe problemen.

FCom

Als het gaat om Ford-voertuigen, is FCom een van de meest betrouwbare professionele OBD interfaces op de markt. Met uitgebreide ondersteuning voor verschillende Ford-modellen, biedt FCom je de mogelijkheid om foutcodes te lezen, live data te bekijken en verschillende aanpassingen te maken. Dankzij de regelmatige updates blijft FCom up-to-date met de nieuwste Ford-voertuigen en functionaliteiten.

HiCom

HiCom is een professionele OBD interface die zich concentreert op voertuigen van het merk Hyundai en Kia. Met geavanceerde mogelijkheden voor diagnose en programmering kun je diepgaande tests uitvoeren op verschillende voertuigsystemen, zoals motor, transmissie, airbags, en meer. HiCom wordt geroemd om zijn snelheid en betrouwbaarheid, waardoor je snel en nauwkeurig problemen kunnen identificeren en oplossen.

StarCOM

Als we het hebben over Mercedes-Benz-voertuigen, dan mag StarCOM niet onopgemerkt blijven. Deze professionele OBD interface biedt uitgebreide mogelijkheden voor diagnose, codering en programmering van Mercedes-Benz-modellen. Met StarCOM kun je de geavanceerde systemen van Mercedes-Benz aanpakken en complexe problemen effectief oplossen. Het gebruiksgemak en de diepgaande functionaliteiten maken StarCOM een waardevol hulpmiddel voor Mercedes-Benz reparatiewerkplaatsen en dealers.

PoCom

PoCom staat bekend om zijn uitgebreide dekking van Porsche-voertuigen. Deze professionele OBD interface biedt mogelijkheden voor diagnose, aanpassingen en programmering van verschillende Porsche-modules. Met PoCom kun je foutcodes lezen, live gegevens streamen en aanpassingen maken om de prestaties en functionaliteit van Porsche-voertuigen te optimaliseren.

RenCOM

RenCOM is gespecialiseerd in Renault-diagnose en biedt uitgebreide mogelijkheden voor het uitlezen van foutcodes, live data streamen en het aansturen van actuatoren. Deze professionele OBD interface is een waardevol instrument als je regelmatig aan Renault-voertuigen werken en snel en accuraat diagnoses moeten stellen.

TOCOM

Tot slot hebben we TOCOM, een veelzijdige OBD interface die ondersteuning biedt voor verschillende automerken, waaronder Toyota, Lexus en Scion. Met TOCOM kunnen gebruikers diepgaande diagnostiek uitvoeren, foutcodes lezen, live data streamen en verschillende modules van de voertuigen aanpassen. Dit maakt TOCOM een uitstekende keuze voor je als je aan verschillende automerken werkt en behoefte hebt aan een flexibele en betrouwbare OBD interface.

Sortuj {liczba} produktów według

Bimcom interface

BMW / Mini Diagnose Interface BimCOM

(2)
690,00 €
Widok
PS Acom interface Peugeot Citroen

Citroen / Peugeot USB Interface Scanner PSACOM

(4)
520,00 €
Widok
Widok
Fcom interface

Ford / Mazda USB Interface Scanner FCom

(2)
520,00 €
Widok
H Icom interface

Hyundai / Kia USB Interface Scanner HiCom

520,00 €
Widok
Widok
Multi ecu scan bundle

MultiECUscan Multiplexed Bundel

399,00 €
Widok
Pocom porsche interface

Porsche Diagnose Interface PoCOM

(1)
690,00 €
Widok
Rencom renault interface

Renault / Dacia Diagnose Interface RenCOM

520,00 €
Widok
Tocom Toyota Lexus OBD

Toyota / Lexus USB Interface Scanner TOCOM

(1)
520,00 €
Widok
VCDS HEX NET

VCDS HEX-NET Pro

(13)
799,00 €
Widok
Vcds hex v2 usb

VCDS HEX-V2 Pro USB

(7)
649,00 €
Widok
Widok
Widok