OBDLink

OBDLink levert hoge kwaliteit interfaces met bijbehorende software en apps. OBDLink stelt je in staat om zelf de motor van jouw auto uit lezen in een handomdraai. Gevonden foutcodes kunnen bekeken en gewist geworden. Data van sensoren kunnen bekeken en opgeslagen worden. Tevens is de OBDLink perfect voor het uitlezen van BMW motoren in verschillende series. De BMW motorfietsen zijn uit te lezen met de OBDLink LX en de Motoscan app voor BMW, te koop in de Play Store voor Android. Het coderen van BMW personenauto's kan gedaan worden met de OBDLink CX en de Bimmercode, te koop in de Play / App store. Het uitlezen en coderen van Ford is mogelijk met de OBDLink EX in combinatie met de Forscan software, te koop op de Forscan website, of in de Play / App store.

OBDLink maakt het mogelijk uit te lezen via Wifi, Bluetooth en USB

OBDLink maakt het mogelijk om via jouw telefoon, tablet of PC uit te lezen. Het assortiment bestaat uit 5 producten:

  • OBDLink LX Bluetooth – Geschikt voor Android producten en PC
  • OBDLink SX USB – Geschikt voor PC
  • OBDLink MX+ – Geschikt voor Apple en Android producten en PC
  • OBDLink EX USB - Geschikt voor gebruik met Forscan software / app voor Ford op Apple en Android producten en PC
  • OBDLink CX - Geschikt voor gebruik met Bimmercode software voor BMW op Apple en Android producten en PC

De apparatuur werkt op alle OBD2 compatible auto’s: benzine vanaf 2001 en diesel vanaf 2004. Software en apps worden van OBDLink zelf worden gratis meegeleverd en kunnen worden geactiveerd met de licentiecode die bij apparatuur geleverd wordt. Motoscan, Bimmercode en Forscan dienen apart gekocht te worden. Hier zijn dus extra kosten aan verbonden.

OBDLink: snel en betrouwbaar OBD2 uitlezen

Met de OBDLink uitleesapparatuur lees je snel en gemakkelijk jouw auto uit via jouw telefoon, tablet of laptop. De OBDLink apparaten zijn in een aantal uitvoeringen te verkrijgen, namelijk in USB en Bluetooth. Door de diverse varianten is het mogelijk om met bijna elk apparaat een diagnose te stellen aan jouw auto. De gebruikte hardware maakt de apparatuur snel en betrouwbaar. De gebruikte chip is vele malen sneller dan die van de concurrentie en is daardoor in staat om veel sneller data te verwerken en weer te geven die door de huidige generatie auto’s wordt aangeleverd.

OBDLink app en OBDwiz software

De OBDLink apparatuur wordt geleverd met een licentiecode. Door middel van de licentiecode kan de software gedownload en geactiveerd worden. De software voor de laptop heet OBDwiz en deze software is speciaal ontwikkeld voor en door OBDLink. De app voor Apple en Android apparaten heet OBDLink en is te vinden in de Play Store en App Store. OBDLink onderscheidt zich door een volledige versie van de software mee te leveren. Concurrenten leveren enkel hardware en software dient er via een andere partij bijgekocht te worden. In dit opzicht biedt OBDLink een uniek concept aan.

Wat kan de OBDLink allemaal?

De OBDLink apparatuur is geschikt voor het uitlezen van OBD2. Wat houdt dit precies in? In Europa is OBD2 bij benzineauto’s verplicht gesteld vanaf bouwjaar 2001 en bij dieselauto’s vanaf bouwjaar 2004. OBD2 betekent eigenlijk niets anders dan het motormanagement van de auto’s. Dit houdt in dat OBDLink de motor van benzineauto’s vanaf bouwjaar 2001 en dieselauto’s vanaf bouwjaar 2004 kan uitlezen en foutcodes in het motormanagement kan wissen. Een auto beschikt over een groot aantal sensoren die data meten en doorgeven aan de boordcomputer van de auto. OBDLink is in staat om deze (live) data van de sensoren weer te geven.

Belangrijk om te weten, wat kan de OBDLink niet?

OBDLink, met de meegeleverde app/software, is enkel in staat om de motor uit te lezen, hierin foutcodes te wissen en live data weer te geven uit de motor. Houdt er daarom rekening mee dat OBDLink geen systemen zoals ABS, airbags, airco, transmissie etc uitleest. Ook is het uitvoeren van service gerelateerde handelingen niet mogelijk. U kunt hierbij denken aan olie/service intervallen instellen, of het vrijgeven van de parkeerrem. Tevens is het niet mogelijk met de OBDLink software/app te programmeren, te coderen of functies vrij te schakelen. Bij BMW auto's kan dit alleen in combinatie met Bimmercode, bij BMW motoren kan dit alleen met de Motoscan app en bij Ford alleen met Forscan.

Sortuj {liczba} produktów według

Widok
OBD Link CX

OBDLink CX

(10)
109,00 €
Widok
Obdlink ex forscan

OBDLink EX USB FORScan

(18)
89,50 € Cena detaliczna 99,00 €
Widok
OBD Link LX Bluetooth

OBDLink LX Bluetooth Interface

(129)
89,50 €
No stock
Widok
Obdlink mx bluetooth ios

OBDLink MX+ Bluetooth Interface iOS&Android

(78)
149,00 € Cena detaliczna 159,00 €
Widok
OBD Link SX USB interface

OBDLink SX USB Interface

(42)
59,50 € Cena detaliczna 69,00 €
Widok
Widok