9.2 Feedback Company
osoitteesta 2340 arvostelut

iCarsoft i810- ja i990-päivitykset

Tämä päivitysopas koskee seuraavia tuotteita:

• iCarsoft i810
  • iCarsoft i990 Honda

Vaihe 1: Käytä näissä tuotteissa iCarsoft-päivitystyökalua V3.5. Kun olet ladannut V3.5 päivitystyökalun, voit avata tiedoston napsauttamalla UpdateTool.exe-tiedostoa asennusta varten.

Vaihe 2: Liitä iCarsoft i810 tai iCarsoft i990 tietokoneeseen mukana tulevalla USB-datakaapelilla.

Vaihe 3: Kun käynnistät päivitysohjelman, voit aloittaa päivityksen napsauttamalla "Päivitä". Tässä sinun on valittava niin sanottu .BIN-tiedosto, joka laitetaan laitteeseesi. Löydät nämä tiedostot laitekohtaisesti alla olevien linkkien kautta

iCarsoft i810 päivitystiedosto
iCarsoft i990 päivitystiedosto
Lataa laitteellesi sopiva tiedosto, tallenna tiedosto tietokoneellesi ja pura se.

Vaihe 4: Sitten siirry päivitysohjelmassa kansioon, josta purit tiedoston, ja avaa se. Laite aloittaa päivityksen (kestää noin 15-30 minuuttia riippuen internetin nopeudesta ja valitsemastasi tiedostosta). Älä katkaise laitteen yhteyttä päivityksen aikana. Kun laite on saanut päivityksen valmiiksi, saat siitä ilmoituksen. Älä katkaise laitteesta yhteyttä ennen kuin tämä ilmoitus on tullut!