9.2 Feedback Company
from 2125 reviews
  • Fca security gateway module kabel
  • Fiat Chrysler Jeep Alfa romeo SGW kabel
    Fca security gateway module kabel
    Fiat Chrysler Jeep Alfa romeo SGW kabel

Fiat Chrysler FCA Secure Gateway Module 12+8 kabel

Deze FCA 12+8 security gateway module (SGW) kabel is voor het gebruik op Fiat, Chrysler en Jeep modellen die beveiligd zijn en niet via de normale OBD2 manier te benaderen zijn. De Fiat Chrysler groep introduceerde deze methode vanaf bouwjaar 2016. Deze FCA kabel betreft een zogenaamde bypass kabel, die geschikt is voor MaxiSys en MaxiCheck systemen van Autel en voor de Ficom interface.

Read more
Got a question about this product?

Our team is ready to answer all your questions.

FAQ Contact us
Contact

De Fiat Chrysler FCA Secure Gateway Module 12+8 kabel is geschikt voor auto's uit de FCA groep, zoals Fiat, Chrysler en Jeep vanaf bouwjaar 2016 en jonger. De meeste 2018 en ook sommige oudere modellen maken gebruik van de Security Gateway-module. De plaats van de SGM varieert, de kabel kan zich in de buurt van het stuurkolom, aan de zijkant van de dashboardpaneel, bij de passagierszijde in de buurt van het handschoenenkastje of achter de radio bevinden. Om de kabel aan te sluiten, dien je de reeds aangesloten kabel te ontkoppelen.

Advantages & drawbacks
  • Maakt het mogelijk om bij Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Chrysler van bouwjaar 2016 de beveilige gateway te omzeilen t.b.v. bijvoorbeeld service
Often purchased together with...
Specs summary
  • Manufacturer Alfa Romeo, Chrysler, Fiat, Jeep
  • Features Adapter, Verlengkabel, Verloopkabel
No reviews have been published.